Beko

Deri në vitin 2025, 70 milionë fëmijë në mbarë botën do të vuajnë nga obeziteti

Çdo vit, statistikat tregojnë se fëmijët po ushqehen shumë keq: më pak perime të freskëta, fruta dhe peshk, dhe më shumë yndyrë dhe sheqer. Sidoqoftë ushqimi i fëmijëve tuaj me ushqim të shëndetshëm është një sfidë e vështirë.

Kjo është arsyeja pse Beko ka filluar “Ushqehu si një kampion”, një iniciativë globale për të ndihmuar prindërit në mbarë botën të ushqejnë fëmijët e tyre me ushqim më të shëndetshëm. Si partner kryesor i FC Barcelonës, Beko e di saktësisht se me çfarë ushqehen lojtarët më të mirë në botë çdo ditë në mënyrë që të performojnë në nivelet më të larta.

Duke treguar fëmijëve se me çfarë ushqehen heronjtë e tyre, ne mund të bëjmë ushqimin e shëndetshëm emocionues. Dhe me gamën tonë të gjerë të pajisjeve që paraqesin teknologji të mençura dhe të dobishme për të ofruar ushqim të shëndetshëm, Beko është krenar për të mbështetur familjet në mbarë botën.

Ne jemi Beko.
Ne jemi zgjedhja e parë e FC Barcelona për pajisjet shtëpiake.
Sepse, për të performuar në nivelet e larta, është koha për tu ushqyer si një kampion.