Beko

Stilimi i ushqimit

Lehtë
Ylber – Gotë Smoothie

Ylber – Gotë Smoothie

Kush ka thënë se ushqimi i shëndetshëm është i mërzitshëm?

Lehtë
Plazhi – Vezë të rrahura me fruta

Plazhi – Vezë të rrahura me fruta

Vështirë
Luani – Petulla Amerikane, Petulla me kakao dhe Fruta

Luani – Petulla Amerikane, Petulla me kakao dhe Fruta

Vështirë
Futbollisti – Petulla me fruta

Futbollisti – Petulla me fruta

Lehtë
Topi i futbollit – Hamburger viçi

Topi i futbollit – Hamburger viçi

Lehtë
Panda – Sushi

Panda – Sushi

Lehtë
Përtaci – Mish viçi i zier me Patate të shtypura, Shparg dhe karrota

Përtaci – Mish viçi i zier me Patate të shtypura, Shparg dhe karrota

Vështirë
Pinguini në rërë (3D) – Quinoa me perime e servuar me patate të shtypura (ngjyrosur me panxhar) dhe peshk John Dory

Pinguini në rërë (3D) – Quinoa me perime e servuar me patate të shtypura (ngjyrosur me panxhar) dhe peshk John Dory

Lehtë
Gjeli (3D) – Topa orizi shafran mbushur me pulë dhe perime

Gjeli (3D) – Topa orizi shafran mbushur me pulë dhe perime

Lehtë
Kllouni – Sallatë peshku

Kllouni – Sallatë peshku

Lehtë
Ariu në pyll – Kotëletë me patate të shtypura dhe brokolli

Ariu në pyll – Kotëletë me patate të shtypura dhe brokolli

Vështirë
Balerina – Patate të shtypura me Salmon dhe Kërpudha

Balerina – Patate të shtypura me Salmon dhe Kërpudha

Lehtë
Gjirafa – Noodles me Pulë Teriyaki, Tofu Shparg, Spinaq dhe kërpudha

Gjirafa – Noodles me Pulë Teriyaki, Tofu Shparg, Spinaq dhe kërpudha

Lehtë
Topa futbolli – Topa proteine

Topa futbolli – Topa proteine

Vështirë
Bleta – Muesli Bar me  ëmbëlsira misri dhe fruta

Bleta – Muesli Bar me ëmbëlsira misri dhe fruta

Lehtë
Përbindëshi – Boronicë e shtypyr dhe xhelatinë rrushi – xhelatinë me mjedra

Përbindëshi – Boronicë e shtypyr dhe xhelatinë rrushi – xhelatinë me mjedra

Vështirë
Kopshti me Gogol (3D) – Tortë çokollate (e shëndetshme) me fruta

Kopshti me Gogol (3D) – Tortë çokollate (e shëndetshme) me fruta

Vështirë
Barcelona FC Logo – Fruti

Barcelona FC Logo – Fruti

Vështirë
Këpuca e futbollit (3D) – Sushi

Këpuca e futbollit (3D) – Sushi

Lehtë
Orangutani i varur në pemë – Kofshë të ziera me pastë

Orangutani i varur në pemë – Kofshë të ziera me pastë

Lehtë
Kërmill – Avokado Në Buke thekre

Kërmill – Avokado Në Buke thekre