Beko

“Tweeks” të ushqimit

Mesatarisht
Bonbon çokollate pa sheqer (25 toptha)

Bonbon çokollate pa sheqer (25 toptha)

Këshilla të freskëta për të mësuar fëmijët tuaj të ushqehen si kampion.

Lehtë
Puding nga bananet dhe dredhëzat

Puding nga bananet dhe dredhëzat

Mesatarisht
Qull dhe shkopa brokolli

Qull dhe shkopa brokolli

Mesatarisht
Petulla me quinoa dhe banane

Petulla me quinoa dhe banane

Lehtë
Mbështjellje Sallate

Mbështjellje Sallate

Vështirë
Shpageta me Kos, spinaq dhe patate të ëmbëla

Shpageta me Kos, spinaq dhe patate të ëmbëla

Mesatarisht
Petulla bizelesh

Petulla bizelesh

Vështirë
Kek me Karob dhe Tërshërë

Kek me Karob dhe Tërshërë

Lehtë
Krem i ëmbël me drithra

Krem i ëmbël me drithra

Lehtë
Krem kungulli

Krem kungulli

Vështirë
Gnocchi nga kungulli me Pesto lajthie

Gnocchi nga kungulli me Pesto lajthie

Lehtë
Akullore me Fruta

Akullore me Fruta

Mesatarisht
Hamburgera me fasule të kuqe  (8 hamburgerw afwrsisht)

Hamburgera me fasule të kuqe (8 hamburgerw afwrsisht)

Vështirë
Pica me perime

Pica me perime

Mesatarisht
Lulelakër e Pjekur  Qofte  (30 Qofte, 40G Secila)

Lulelakër e Pjekur Qofte (30 Qofte, 40G Secila)

Mesatarisht
Krem Tofu i ëmbël

Krem Tofu i ëmbël

Lehtë
Krem nga gështenja dhe karrota me Kos Grek (4 shërbime)

Krem nga gështenja dhe karrota me Kos Grek (4 shërbime)

Mesatarisht
Granola e bërë në shtëpi

Granola e bërë në shtëpi

Lehtë
Humus Standard Humus nga Panxhari Humus nga Avokado

Humus Standard Humus nga Panxhari Humus nga Avokado

Mesatarisht
Gota me vezë për mëngjes

Gota me vezë për mëngjes