Beko

Декорирање на храна

Лесно
Виножито – Смути

Виножито – Смути

Кој вели дека здравата храна е досадна?

Лесно
Плажа- Измешани јајца со овошје

Плажа- Измешани јајца со овошје

Тешко
Лав – Спелт вафли, Какао палачинки со овошје

Лав – Спелт вафли, Какао палачинки со овошје

Тешко
Дете фудбалер- Палачинки со овошје

Дете фудбалер- Палачинки со овошје

Лесно
Фудбалска топка – Бургер со говетско со спелт леб

Фудбалска топка – Бургер со говетско со спелт леб

Лесно
Панда – Суши

Панда – Суши

Лесно
Мрзливец – Говетско месо со пасиран домат, аспарагус и моркови

Мрзливец – Говетско месо со пасиран домат, аспарагус и моркови

Тешко
Пингвин на песок (3D) – Вегетаријанска киноа сервирана со пасирани домати (обоени со цвекло) и Џон Дори риба

Пингвин на песок (3D) – Вегетаријанска киноа сервирана со пасирани домати (обоени со цвекло) и Џон Дори риба

Лесно
Петел (3D) – Шафран оризови топки полнети со пилешко и зеленчук

Петел (3D) – Шафран оризови топки полнети со пилешко и зеленчук

Лесно
Кловн – Полн садl

Кловн – Полн садl

Лесно
Мечка во шумата – Котлети со пасирани домати и брокула

Мечка во шумата – Котлети со пасирани домати и брокула

Тешко
Барелина – Пасирани домати со лосос и печурки

Барелина – Пасирани домати со лосос и печурки

Лесно
Жирафа – Нудли со теријаки пилешко, тофу аспарагус, спанаќ и печурки

Жирафа – Нудли со теријаки пилешко, тофу аспарагус, спанаќ и печурки

Лесно
Фудбалски топки- Протеински топки

Фудбалски топки- Протеински топки

Тешко
Пчела- Пченкарен мусли бар со овошје

Пчела- Пченкарен мусли бар со овошје

Лесно
Чудовиште – Ладни боровинки и Желе од грозје со малини

Чудовиште – Ладни боровинки и Желе од грозје со малини

Тешко
Градина со страшило (3D) – Чоколадна торта (Здрава) со овошје

Градина со страшило (3D) – Чоколадна торта (Здрава) со овошје

Тешко
Логото на ФК Барселона- Овошје

Логото на ФК Барселона- Овошје

Тешко
Фудбалски чевли (3D)- Суши

Фудбалски чевли (3D)- Суши

Лесно
Орангутан кој виси од гранка- Динстани котлети со пасирани домати

Орангутан кој виси од гранка- Динстани котлети со пасирани домати

Лесно
Полжав- Авокадо на тост

Полжав- Авокадо на тост