Beko

Измени во храна

Средно
Трик бонбони чоколади без додадени шеќери  (25 Топчиња)

Трик бонбони чоколади без додадени шеќери (25 Топчиња)

Свежи совети за вашето дете да јаде како професионалец.

Лесно
“Petit-Suisse” од јагода и банана

“Petit-Suisse” од јагода и банана

Средно
Палента и стапчиња од брокула

Палента и стапчиња од брокула

Средно
Palačinke od kinoe i banane

Palačinke od kinoe i banane

Лесно
Ролови од салата

Ролови од салата

Тешко
Сладок компир, спанаќ и јогурт шпагети

Сладок компир, спанаќ и јогурт шпагети

Средно
Палачинки од грашок

Палачинки од грашок

Тешко
Торта од рогач и овес

Торта од рогач и овес

Лесно
Сладок крем од житарици

Сладок крем од житарици

Лесно
“Custard” од тиква

“Custard” од тиква

Тешко
“Gnocchi” од тиква со песто од лешник

“Gnocchi” од тиква со песто од лешник

Лесно
Овошен сладолед

Овошен сладолед

Средно
Хамбургер од црвен грав (околу 8 хамбургери)

Хамбургер од црвен грав (околу 8 хамбургери)

Тешко
Вегетаријанска пица

Вегетаријанска пица

Средно
Печени крокети од карфиол (30 Крокети, 40гр секој)

Печени крокети од карфиол (30 Крокети, 40гр секој)

Лесно
Мороков и крем од костен со грчки јогурт  (4 порции)

Мороков и крем од костен со грчки јогурт (4 порции)

Средно
Домашна гранола

Домашна гранола

Лесно
Стандарден хумус, Хумус со цвекло, Хумус со авокадо

Стандарден хумус, Хумус со цвекло, Хумус со авокадо

Средно
Сад со јајца (“cocotte”) за појадок

Сад со јајца (“cocotte”) за појадок