Beko

До 2025, 70 милони деца од светот ќе страдаат од дебелина

Секоја година, статистиките покажуваат дека децата се хранат се полошо: помалку свеж зеленчук, овошје и риба, а повеќе масти и шеќери. Како и да е хранењето на вашето дете со здрава храна е тежок предизвик.

Затоа Beko ја лансираше “Храни се како професионалец”, глобалната иницијатива за родителите насекаде во светот за хранење на своите деца со поздрава храна. Како Премиум партнер на ФК Барселона, Beko знае точно што најдобрите играчи во светот јадат секој ден со цел да дадат најдобри резултати.

Со покажување на децата што нивните херои јадат, може да ја направиме здравата храна возбудлива. Со нашиот широк спектар на уреди со паметни и корисни технологии за се искористи здравата храна најдобро што може, Beko е горд да ги поддржи фамилиите насекаде во светот.

Ние сме Beko.
Ние сме првиот избор на ФК Барселона за домашни уреди.
Бидејќи, за да играш најдобро, време е да се храниш како професионалец.